Een nieuw jaar

Heerlijk vind ik dat altijd; een heel nieuw jaar dat voor je ligt. Aan een nieuw jaar beginnen is net zo fijn als vroeger op school in een nieuw schrift beginnen. Alle blaadjes nog leeg en wit, wachtend om te worden gevuld. Nog geen inktvlekken, doorhalingen of cijfers (goed of slecht). En daarbij natuurlijk het voornemen om in dat nieuwe schrift alléén maar netjes te schrijven. (Je weet ergens wel dat dat waarschijnlijk niet gaat lukken, maar het streven is er.)

En hoe fijn is het om het schrift open te slaan, je pen te pakken en er (heel zorgvuldig) je naam in te schrijven? Ik hoop dat jij het ook zo voelt; een nieuw jaar met jouw naam erop. Dus ga het lekker vullen, ga plannen uitvoeren, dromen waarmaken, uitgestelde klusjes doen, sporten, gezond eten, wat je ook van plan bent. Niks mis met goede voornemens, en het is ook helemaal niet erg als niet alles gaat lukken toch? Hoe dan ook, ik wens jullie, lieve volgers en meelezers, heel veel geluk en gezondheid voor dit komende jaar!

Intussen zijn wij begonnen wat nieuwe spulletjes in de webshop te zetten in de afdeling meubelbeslag. 

verftechnieken-sierbeslag-4luik

Een kleine uitbreiding van sierbeslag, zoals komgreepjes, etiketramen e.d. We zijn nog bezig, er komt nog meer bij, zoals houten ornamenten e.d. Dus hou de webshop, dit blog of onze Facebook pagina in de gaten.

1 opmerking: